НАЗК НАЗК
A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту

Наказ НАЗК № 6/21 від 14.01.2021 "Про деякі питання проведення перевірки звітності політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру"

Н А К А З

 

14.01.2021                                              Київ                                                 № 6/21

  Про деякі питання проведення перевірки звітності політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру  

Відповідно до пункту 81 частини першої статті 11, пункту 5 частини першої статті 12 Закону України «Про запобігання корупції», частини двадцять четвертої статті 17 Закону України «Про політичні партії в Україні»

н а к а з у ю:

1. Затвердити такі, що додаються:

1) Порядок проведення перевірки звітності політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру;

2) Форму Висновку про результати перевірки Звіту політичної партії про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Національного агентства з питань запобігання корупції від 08 вересня 2016 року № 26 «Про затвердження Положення про аналіз Звіту політичної партії про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру», зареєстроване в Міністерстві юстиції України 19 вересня 2016 року за № 1264/29394 (зі змінами).

3. Установити, що перевірка звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, які подані в порядку та в спосіб, визначені Законом України «Про політичні партії в Україні» в редакції, яка діяла на день опублікування Закону України від 19 грудня 2019 року № 410-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання і протидії політичній корупції», проводиться відповідно до Положення про аналіз Звіту політичної партії про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 08 вересня 2016 року № 26, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19 вересня 2016 року за № 1264/29394, у редакції, що діяла на день набрання чинності цим наказом.

4. Департаменту запобігання політичній корупції подати в установленому порядку цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою. 6. Цей наказ набирає чинності з дня початку функціонування електронної системи подання та оприлюднення звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, але не раніше дня його офіційного опублікування.  

В.о. Голови Національного агентства з питань запобігання корупції                                                                                         Іван ПРЕСНЯКОВ

Чат-бот Telegram
контакт-центр
Чат-бот Telegram
Контакти
+38 (044) 200-06-94 info@nazk.gov.ua
працює з 9:00 до 18:00
Технічна підтримка
support@nazk.gov.ua